MENNYIBE KERÜL A SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS?

A kőfelverődés és repedés javítás Pécsen és környékén bárhol elérhető és a javítás ára nem a kőfelverődés méretétől függ, hanem attól hogy van a sérülésben repedés vagy nincs. Részletes információt erről az árak oldalon talál.
Szélvédő javítás Pécs oldal mennyibe fog kerülni blokk képe
Minden autóüveg javítás darab áron történik, de ha több sérülés is van a szélvédőn amit meg kell javítani, akkor a végösszeget kedvezményes áron számolom.
Az elvégzett kőfelverődés javításra 10 év garanciát vállalok. A repedés javításra szintén van garancia 5cm hosszúságú repedésig.

GYORS

A kőfelverődés javítás gyorsan, max 30 perc alatt készen van.

PRECÍZ

Az autóüveg javítást minőségi szerszámokkal és anyagokkal végezzük.

MOBIL

A javítás mobil, ezért bárhol elvégezhető, akár az Ön címén is.

GARANCIA

Minden elvégzett szélvédő javításra 10 év garanciát vállalunk.

MEDDIG TART EGY JAVÍTÁS?

A szélvédőben lévő sérülés kijavítása Pécs városában és környékén a legtöbb esetben kevesebb mint 30 perc alatt elkészül, ez attól függ hogy milyen és hány darab sérülés javítását kell elvégezni.
Szélvédő javítás Pécs meddig tart a javítás blokk képe
A szélvédőben lévő sérülés kijavítása Pécs városában és környékén a legtöbb esetben kevesebb mint 30 perc alatt elkészül, ez attól függ hogy milyen és hány darab sérülés javítását kell elvégezni.
Mielőtt elkezdem a javítást megvizsgálom a sérülést. Ebből kiderül, hogy mekkora kockázata van a javításnak. A vizsgálat határozza meg a szélvédő javítás árát.
Ezt követően lefényképezem a sérülést, hogy a szélvédő javítás végén összetudjuk hasonlítani az előtte-utána állapotot.
0
SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS/HÓ
0
KŐFELVERŐDÉS JAVÍTÁS/HÓ​
0
REPEDÉS JAVÍTÁS/HÓ​
0
elégedett ügyfél/hó

HOL VÉGEZZÜK A JAVÍTÁST?

Időpont egyeztetés után a legtöbb repedés javítás és kavicsfelverődés javítás Pécsen a Budai Vám 1 cím alatt lévő Tesco parkolóban történik, de a javítást akár az Ön címén is vállaljuk.
Szélvédő javítás Pécs hol végezzük a javítást blokk képe
Időpont egyeztetés után a legtöbb repedés javítás és kavicsfelverődés javítás Pécs területén a Budai Vám 1 cím alatti Tesco parkolójában történik, de a javítást akár az Ön címén is vállaljuk.
Ha a munkát a saját címén szeretné elvégeztetni, annak sincs semmi akadálya. A különbség annyi, hogy nem csak időpontot, hanem pontos címet is kell egyeztetnünk.
A helyszíni munkavégzés esetén nem számolunk fel kiszállási díjat, ugyan azokon az árakon dolgozunk kiszállás esetén is, mintha Ön keresett volna fel minket.