MIT TEHET A SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS ELŐTT?

A legfontosabb, amit a javítás előtt tehet, hogy igyekszik tisztán tartani a sérülést! Ez a szélvédő javítás lelke!
Szélvédő javítás előtt leragaszott sérülés
A legfontosabb, amit a javítás előtt tehet, hogy igyekszik tisztán tartani a sérülést! Ez a szélvédő javítás lelke!
Ha a szélvédőben repedés vagy kőfelverődés van, akkor vagy leragasztja a sérülést a szélvédő javítás elvégzéséig egy szélvédő matricával, celux darabbal vagy egyébb ragasztó szalaggal.
Vagy megpróbálja kerülni a földesutakat, esőt, az autó és ablakmosást. Ez azért fontos, hogy a sérülés tiszta és száraz maradjon a javításig.
A képen látható szélvédő matricát ingyen igényelheti az elérhetőségeimen, amit akár néhány órán belül át is adok személyesen.

MENNYIBE KERÜL A SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS?

A kőfelverődés és repedés javítás Pécsen és környékén bárhol elérhető és a javítás ára nem a kőfelverődés méretétől függ, hanem attól hogy van a sérülésben repedés vagy nincs. Részletes információt erről az árak oldalon talál.
Szélvédő javítás Pécs oldal mitől függ a javítás ára blokk képe
Minden autóüveg javítás darab áron történik, de ha több sérülés is van a szélvédőn amit meg kell javítani, akkor a végösszeget kedvezményes áron számolom.
Az elvégzett kőfelverődés javításra 10 év garanciát vállalok. A repedés javításra szintén van garancia 5cm hosszúságú repedésig.

GYORS

A kőfelverődés javítás gyorsan, max 30 perc alatt készen van.

PRECÍZ

Az autóüveg javítást minőségi szerszámokkal és anyagokkal végezzük.

MOBIL

A javítás mobil, ezért bárhol elvégezhető, akár az Ön címén is.

GARANCIA

Minden elvégzett szélvédő javításra 10 év garanciát vállalunk.

MEDDIG TART EGY JAVÍTÁS?

A szélvédőben lévő sérülés kijavítása Pécs városában és környékén a legtöbb esetben kevesebb mint 30 perc alatt elkészül, ez attól függ hogy milyen és hány darab sérülés javítását kell elvégezni.
Szélvédő javítás Pécs meddig tart a javítás blokk képe
A szélvédőben lévő sérülés kijavítása Pécs városában és környékén a legtöbb esetben kevesebb mint 30 perc alatt elkészül, ez attól függ hogy milyen és hány darab sérülés javítását kell elvégezni.
Mielőtt elkezdem a javítást megvizsgálom a sérülést. Ebből kiderül, hogy mekkora kockázata van a javításnak. A vizsgálat határozza meg a szélvédő javítás árát.
Ezt követően lefényképezem a sérülést, hogy a szélvédő javítás végén összetudjuk hasonlítani az előtte-utána állapotot.

118

SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS/HÓ

82

KŐFELVERŐDÉS JAVÍTÁS/HÓ

36

REPEDÉS JAVÍTÁS/HÓ

118

ELÉGEDETT ÜGYFÉL/HÓ

HOL VÉGEZZÜK A JAVÍTÁST?

Időpont egyeztetés után a legtöbb repedés javítás és kavicsfelverődés javítás Pécsen a Budai Vám 1 cím alatt lévő Tesco parkolóban történik, de a javítást akár az Ön címén is vállaljuk.
Szélvédő javítás Pécs hol végezzük a javítást blokk képe
Időpont egyeztetés után a legtöbb repedés javítás és kavicsfelverődés javítás Pécs területén a Budai Vám 1 cím alatti Tesco parkolójában történik, de a javítást akár az Ön címén is vállaljuk.
Ha a munkát a saját címén szeretné elvégeztetni, annak sincs semmi akadálya. A különbség annyi, hogy nem csak időpontot, hanem pontos címet is kell egyeztetnünk.
A helyszíni munkavégzés esetén nem számolunk fel kiszállási díjat, ugyan azokon az árakon dolgozunk kiszállás esetén is, mintha Ön keresett volna fel minket.